Razvoj spletnih aplikacij

Ko prebrskate celoten internet in vam obstoječe rešitve niso dovolj, ker potrebujete nekaj bolj naprednega in bolj prilagojenega za vas, bo spletna aplikacija tista, s katero boste dosegli svoj cilj.

Z izdelavo spletne aplikacije po meri dobite programsko orodje, ki se bo prilagodilo vašim uporabnikom tako neverjetno dobro, da kmalu ne bodo vedeli, kako so sploh lahko živeli brez.

NESKONČNO MORJE MOŽNOSTI

Vsaka revolucionarna zgodba se najprej začne z vprašanjem, na katerega še ni odgovora. Z idejo, za katero še ni rešitve. Če imate torej idejo, ki bo naredila spremembo, potem ji ne recite NE samo zato, ker nimate znanja za izvedbo.


Tudi Mark Zuckerberg je ustvaril Facebook z idejo, da se skupaj povežejo študenti na univerzi Harvard, potem pa ga je samo v 2 letih začel uporabljati cel svet.


1. VSE SE ZAČNE Z IDEJO IN ISKANJEM REŠITVE ZANJO,

Pogovorili se bomo o tehnologijah, ki vam bodo omogočile izvedbo, in raziskali, kje vse lahko ustvarimo optimalno rešitev. To pomeni, da morda dve stvari lahko izvedemo že v enem koraku.


Tudi dizajn mora biti ravno prav minimalen, hkrati pa dovolj vabljiv, da bo uporabnike pritegnil.


2. NADALJUJE S HITRIMI PRSTI PROGRAMERJEV,

Lotili se bomo razvoja in različnih možnih poti uporabnika. Ustvarili bomo popolno uporabniško izkušnjo in določili brezhibne interakcije. Iz ničle bomo sprogramirali front-end in back-end, zgradili vmesnik, strežniško logiko, podatkovne baze in integrirali API-je.


Ne veste, kaj vse te besede pomenijo? Brez skrbi, razložili vam bomo.


3. TESTIRA, DOKLER NI VSE PERFEKTNO …

Aplikacija se bo temeljito stestirala in preverila, da ne bo vsebovala napak. Testiranje bo zajemalo vse, od uporabniške izkušnje in varnosti, do zmogljivosti aplikacije ter njene združljivosti z različnimi napravami in brskalniki.


Ko bo to zaključeno, se aplikacija naloži na splet, kjer je vedno dostopna.


4. … IN VEDNO NADGRAJUJE

Po objavi na spletu bo aplikacija potrebovala redno vzdrževanje, sprotno posodabljanje, izboljšanje zmogljivosti, odpravljanje morebitnih težav in dodajanje novih funkcionalnosti.


Prav tako je pomembno spremljanje in analiziranje odziva uporabnikov, kar bo omogočilo razumevanje, v katero smer naj se aplikacija razvija z izboljšavami.


#Reference

NAJNOVEJŠI PROJEKTI

Body at Work

Spletna aplikacija
Body@Work online program je rešitev za vsakega posameznika, ki se zaveda, da je odgovornost za zdravje ter poč...

3GloCo

Spletna aplikacija
Lažje poslovanje za podjetnike, poenostavitev vsakodnevnih opravil in možnost za razširitev posla, lažjo organ...

Kino Bežigrad

Spletna aplikacija , Spletna trgovina
Ekipa Kina Bežigrad je ustvarila prostor, kjer se obiskovalci lahko sproščeno družijo ob kino in gledaliških p...

Quest for Quality

Spletna aplikacija
QuestforQuality je dvodnevna letna konferenca o preverjanju kakovosti in testiranja programske opreme, ki razp...

PRIPRAVLJENI NA SPLETNI USPEH?

Pridobite vam prilagojeno ponudbo in smernice. Kliknite na gumb in pričnite s procesom.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi pogodbenega razmerja. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete v politiki zasebnosti.
Naši naročniki o nas

MNENJA IZ PRVE ROKE

Petra Škarja
Vodja projektov, Katapult
Navdušena sem nad pristopom, da karkoli smo želeli tudi nevsakdanje reči, ni nikdar bilo zavijanja z očmi "to se ne da", ampak vedno takoj "seveda, bomo našli način / rešitev". Z ljudmi takega pristopa je užitek sodelovati.
Andrej Bergant
Direktor in solastnik, Bikegalaxy
Po začetnem tipanju in prilagajanju smo kmalu ujeli super ritem. Prepričala nas je osebna angažiranost Domna in njegove ekipe, predvsem pa sistematični pristop, nenehno iskanje najboljših tehničnih rešitev in posluh za naše potrebe. Do rešitev smo prihajali skupaj, nemalokrat po dolgih debatah, ki so lepo zapolnile tudi karantensko izolacijo. Tisto, kar iščemo, je strokovnost in pogum izvajalca, da prisluhne, predvsem pa, da predlaga inovativne rešitve, ki jih potem tudi uspešno implementira. Domen z ekipo jih.
Anja Žibert
Direktorica, Free Spirit Human Capital
Fantastična idejna zasnova, vrhunska izvedba in srčen odnos ter komunikacija. To je brez dvoma recept za uspešen posel. Domen in ekipa so presegli vsa moja pričakovanja in zagotovo so moja prva izbira pri digitalnih rešitvah.
Ksenija Mravlja
Direktorica, Beerway
Ekipa CREATIVE37 je sestavljena iz strastnih posameznikov, ki so izjemni vsak na svojem področju. Vedno so zelo ažurni, proaktivni in odgovorni. Od njih nismo dobili le vizualne podobe in spletne strani, ki sta naši storitvi pisani na kožo, ampak tudi marsikateri nasvet in priporočilo za izboljšanje svoje predstavitve na spletu. Z njihovo pomočjo smo prestavili kredibilnost našega podjetja na spletu še nekaj stopničk više.
Vito Gričar
Direktor, Globus Marine International
Prepričal me je nastop vaše ekipe na spoznavnem sestanku in predvsem strokovna utemeljitev vašega pogleda na naše zahteve in sam projekt. Na sestanku ste nam konkretno odgovorili na vsa zastavljena vprašanja ter nam na osnovi vaših izkušenj pokazali primerno pot za implementacijo. Kot strokovnjakom s področja IT nam je bilo pomembno, da tudi v tehničnem (ne samo v oblikovnem in vsebinskem) smislu dobimo kvaliteten produkt. In mislim, da nam je skupaj uspelo.
Uroš Košir
Direktor, Realp
Pozdravljam strokoven pristop pri izdelavi spletne strani. Na prvi sestanek prideš kot laik z idejo o spletni strani, ki jo nato ob korektni in argumentirani debati preveriš ter izločiš nesmisle in dodaš funkcionalnosti o katerih prej nisi razmišljal. Ko se je delalo, se je res delalo in smo hitro prišli do rezultata. Nova izkušnja, ki je tudi mene veliko naučila.
Evelina Emma Robas
Marketinški Specialist, Comtrade Digital Services
Že po prvem uvodnem sestanku, kjer smo sporočili naše želje, so v zelo kratkem času pripravili 7 različnih predlog. Vse so bile odlične, skupaj smo potem izbrali najboljšo. Obenem nam je bila zelo všeč njihova odzivnost, namreč vse spremembe so naredili v zelo kratkem času. Glede na to, da se nam je mudilo s pilotno verzijo questoforquality.eu, smo projekt zaključili pred rokom. Na kratko: odlična odzivnost, zavzetost za potrebe stranke in prilagodljivost. To je CREATIVE37.
Vesna Velišček
Direktorica, Slocally
Jaz nisem IT guru, pravzaprav me IT niti ne zanima. CREATIVE37 lepo poskrbi za digitalni del. Najbolj mi pa je všeč, da so kot sito spletnih tehnologij in digitalnega trenda, sploh v kreativnem marketingu. Z samo enim telefonskim klicem mi servisirajo tono idej in predlogov za dodatno rast Slocally-a. Hvala CREATIVE37.
Filip Kržišnik
Direktor, FB Acrobatics, LocalHeroes, Stuntman
FB Acrobatics sva specialista za ekstremne akrobatske podvige v resničnem življenju. CREATIVE37 jih pa delajo virtualno. Ekipa raste mesečno in posodablja svoje sposobnosti. Pravi akrobati v digitalnem svetu.
Anže Dobrajc
Direktor, Studio Ritem
Najbolj mi je bila všeč njihova hitrost in razumevanje naših idej. Njihovi predlogi so bili na začetku za nas malo “čudni” ampak so s preprosto “kmečko” razlago znali razložiti oz. predstaviti ta digitalni svet. Zakon so!
Barbara Tavčar
Direktorica in lastnica, BodyTehnika
Z vsakim projektom prikazujejo, da digitalna tehnologija skoraj nima meja. Njihova kreativnost, optimizem, drznost in ekipno delo so nalezljivi. Digitalni svet brez njihovih rešitev preprosto ne more obstajati.
Gorazd Križanič
Vodja projekta za Spominčica Alzheimer Slovenija
Naša izkušnja z vami je bila bolj zabavna kot čarovniški trik! Hvala za super spletno stran Spominčica, ki ste jo ustvarili s pravim čarom! Hvala Domen, Metka in ekipa!
Laura Zupan
Direktorica, Laura Zupan S.P.
Pri Creative37 so ne samo kreativni, ampak pošteni, vodijo z dobrim odnosom, odzivnostjo in profesionalnostjo. (Pa še po domače znajo razložiti vse strokovne zadeve, da razume prav vsak.) Priporočam sodelovanje!
Marko Kraupner
Direktor in lastnik, StockTraderPro
5 let nazaj je Domnu uspelo rešiti naše poslovanje. Bili smo ravno pred zaprtjem, vendar nas je njegov trmasti optimizem dvignil in vlekel, dokler nismo spet zaplavali. CREATIVE37 so kot ekipa pokazali v letih sodelovanja, da se konstantno nadgrajujejo. Vesel sem, da nam krijejo IT hrbet. Tako se lahko brez skrbi koncentriramo na Ameriški trg delnic.
Urša Zadnikar
Direktorica, Stresium
Creative37 so odzivna, dostopna in prijazna ekipa, kateri lahko zaupam.
#InfoNaHitro

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

 • Kakšna je razlika med spletno stranjo in spletno aplikacijo?

  Glavna razlika je v interakciji z uporabnikom.Spletna stran (ali spletna trgovina) je namenjena temu, da podaja informacije, kot so recimo besedilo, slike, videoposnetki … Kljub temu, da vsebuje različne filtre, iskalna okenca in vpise podatkov, ki naredijo izkušnjo bolj personalizirano, pa jo večina uporabnikov doživlja na isti način.Spletna aplikacija pa je zamišljena bolj kot program in je narejena tako, da jo uporabnik izkorišča za svoje naloge (urejanje dokumentov, upravljanje projektov, družabno mreženje, spletno nakupovanje ….). Aplikacije so bolj dinamične in zahtevajo vnos večjega števila podatkov, da potem opravijo določene funkcije ali izračune in vam dostavijo rešitev, ki je prilagojena samo za vas. Primeri spletne aplikacije: Facebook, Amazon, AirBnb, Alibaba …

 • Kolika časa traja razvoj in izdelava spletne aplikacije?

  Po izkušnjah sodeč zahtevajo enostavne aplikacije do nekaj tednov, medtem ko kompleksnejši projekti vzamejo tudi več mesecev, lahko tudi več kot leto dni.

 • Koliko stane izdelava spletne aplikacije?

  Cena spletne aplikacije se razlikuje pri vsakem samostojnem projektu. Vsak projekt je unikaten in zahteva svoje funkcije, svoje tehnologije in drugačne rešitve. Cena se ponavadi giblje od nekaj tisoč do nekaj sto tisoč evrov.

 • Ali se lahko spletna aplikacija uporablja tudi na mobilnih telefonih?

  Da, seveda. Celotno aplikacijo se oblikovno prilagodi, da se vsebina in funkcije pravilno prikazujejo na različnih zaslonskih velikostih in resolucijah. Tudi tukaj je zelo pomembno testiranje aplikacije na različnih napravah in brskalnikih.

 • Kaj vse se testira pri spletni aplikaciji?

  Funkcionalnost (testiranje vseh funkcij, povezav, obrazcev, skript …) → Uporabniška izkušnja (testiranje oblikovanja, postavitve, razumevanje vsebine, splošne dostopnosti …) → Kompatibilnost (Chrome, Firefox, Safari, Windows macOS, Linux, namizni računalniki, tablice, pametni telefoni …) → Obremenitev (testiranje zmogljivost, ko stran uporablja veliko število ljudi, hitrost odzivanja, stabilnost aplikacije …) → Varnost (testiranje morebitne varnostne ranljivosti - osebni podatki uporabnikov morajo biti varni pred zunanjimi napadi …) → Delovanje po posodobitvi (preveri se, da nove posodobitve niso vplivale negativno na delovanje aplikacije)

kontaktirajte nas