Razvoj spletnih aplikacij

Ko prebrskate celoten internet in vam obstoječe rešitve niso dovolj, ker potrebujete nekaj bolj naprednega in bolj prilagojenega za vas, bo spletna aplikacija tista, s katero boste dosegli svoj cilj.

Z izdelavo spletne aplikacije po meri dobite programsko orodje, ki se bo prilagodilo vašim uporabnikom tako neverjetno dobro, da kmalu ne bodo vedeli, kako so sploh lahko živeli brez.

NESKONČNO MORJE MOŽNOSTI

Vsaka revolucionarna zgodba se najprej začne z vprašanjem, na katerega še ni odgovora. Z idejo, za katero še ni rešitve. Če imate torej idejo, ki bo naredila spremembo, potem ji ne recite NE samo zato, ker nimate znanja za izvedbo.


Tudi Mark Zuckerberg je ustvaril Facebook z idejo, da se skupaj povežejo študenti na univerzi Harvard, potem pa ga je samo v 2 letih začel uporabljati cel svet.


1. VSE SE ZAČNE Z IDEJO IN ISKANJEM REŠITVE ZANJO,

Pogovorili se bomo o tehnologijah, ki vam bodo omogočile izvedbo, in raziskali, kje vse lahko ustvarimo optimalno rešitev. To pomeni, da morda dve stvari lahko izvedemo že v enem koraku.


Tudi dizajn mora biti ravno prav minimalen, hkrati pa dovolj vabljiv, da bo uporabnike pritegnil.


2. NADALJUJE S HITRIMI PRSTI PROGRAMERJEV,

Lotili se bomo razvoja in različnih možnih poti uporabnika. Ustvarili bomo popolno uporabniško izkušnjo in določili brezhibne interakcije. Iz ničle bomo sprogramirali front-end in back-end, zgradili vmesnik, strežniško logiko, podatkovne baze in integrirali API-je.


Ne veste, kaj vse te besede pomenijo? Brez skrbi, razložili vam bomo.


3. TESTIRA, DOKLER NI VSE PERFEKTNO …

Aplikacija se bo temeljito stestirala in preverila, da ne bo vsebovala napak. Testiranje bo zajemalo vse, od uporabniške izkušnje in varnosti, do zmogljivosti aplikacije ter njene združljivosti z različnimi napravami in brskalniki.


Ko bo to zaključeno, se aplikacija naloži na splet, kjer je vedno dostopna.


4. … IN VEDNO NADGRAJUJE

Po objavi na spletu bo aplikacija potrebovala redno vzdrževanje, sprotno posodabljanje, izboljšanje zmogljivosti, odpravljanje morebitnih težav in dodajanje novih funkcionalnosti.


Prav tako je pomembno spremljanje in analiziranje odziva uporabnikov, kar bo omogočilo razumevanje, v katero smer naj se aplikacija razvija z izboljšavami.


#Reference

NAJNOVEJŠI PROJEKTI

Body at Work

Spletna aplikacija
Body@Work online program je rešitev za vsakega posameznika, ki se zaveda, da je odgovornost za zdravje ter poč...

3GloCo

Spletna aplikacija
Lažje poslovanje za podjetnike, poenostavitev vsakodnevnih opravil in možnost za razširitev posla, lažjo organ...

Kino Bežigrad

Spletna aplikacija , Spletna trgovina
Ekipa Kina Bežigrad je ustvarila prostor, kjer se obiskovalci lahko sproščeno družijo ob kino in gledaliških p...

Quest for Quality

Spletna aplikacija
Quest for Quality je dvodnevna letna konferenca o preverjanju kakovosti in testiranja programske opreme, ki ra...

PRIPRAVLJENI NA SPLETNI USPEH?

Pridobite vam prilagojeno ponudbo in smernice. Kliknite na gumb in pričnite s procesom.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi pogodbenega razmerja. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete v politiki zasebnosti.
#InfoNaHitro

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

 • Kakšna je razlika med spletno stranjo in spletno aplikacijo?

  Glavna razlika je v interakciji z uporabnikom.Spletna stran (ali spletna trgovina) je namenjena temu, da podaja informacije, kot so recimo besedilo, slike, videoposnetki … Kljub temu, da vsebuje različne filtre, iskalna okenca in vpise podatkov, ki naredijo izkušnjo bolj personalizirano, pa jo večina uporabnikov doživlja na isti način.Spletna aplikacija pa je zamišljena bolj kot program in je narejena tako, da jo uporabnik izkorišča za svoje naloge (urejanje dokumentov, upravljanje projektov, družabno mreženje, spletno nakupovanje ….). Aplikacije so bolj dinamične in zahtevajo vnos večjega števila podatkov, da potem opravijo določene funkcije ali izračune in vam dostavijo rešitev, ki je prilagojena samo za vas. Primeri spletne aplikacije: Facebook, Amazon, AirBnb, Alibaba …

 • Kolika časa traja razvoj in izdelava spletne aplikacije?

  Po izkušnjah sodeč zahtevajo enostavne aplikacije do nekaj tednov, medtem ko kompleksnejši projekti vzamejo tudi več mesecev, lahko tudi več kot leto dni.

 • Koliko stane izdelava spletne aplikacije?

  Cena spletne aplikacije se razlikuje pri vsakem samostojnem projektu. Vsak projekt je unikaten in zahteva svoje funkcije, svoje tehnologije in drugačne rešitve. Cena se ponavadi giblje od nekaj tisoč do nekaj sto tisoč evrov.

 • Ali se lahko spletna aplikacija uporablja tudi na mobilnih telefonih?

  Da, seveda. Celotno aplikacijo se oblikovno prilagodi, da se vsebina in funkcije pravilno prikazujejo na različnih zaslonskih velikostih in resolucijah. Tudi tukaj je zelo pomembno testiranje aplikacije na različnih napravah in brskalnikih.

 • Kaj vse se testira pri spletni aplikaciji?
  1. Funkcionalnost (testiranje vseh funkcij, povezav, obrazcev, skript …)

  2. Uporabniška izkušnja (testiranje oblikovanja, postavitve, razumevanje vsebine, splošne dostopnosti …)

  3. Kompatibilnost (Chrome, Firefox, Safari, Windows macOS, Linux, namizni računalniki, tablice, pametni telefoni …)

  4. Obremenitev (testiranje zmogljivost, ko stran uporablja veliko število ljudi, hitrost odzivanja, stabilnost aplikacije …)

  5. Varnost (testiranje morebitne varnostne ranljivosti - osebni podatki uporabnikov morajo biti varni pred zunanjimi napadi …)

  6. Delovanje po posodobitvi (preveri se, da nove posodobitve niso vplivale negativno na delovanje aplikacije)

kontaktirajte nas