Razvoj mobilnih aplikacij

Kako si prisvojiti pozornost človeka, ki ima pametni telefon vedno na dosegu roke in kjer mu fokus krade milijon stvari, ki hitro zapolnijo njegove misli? Kako nameravate izstopati?

Poskusite s pametno mobilno aplikacijo, ki bo predvidela, kaj človek potrebuje, še preden bo to vedel sam. Interaktivna mobilna aplikacija bo vaša skrita moč.

Moč, ki bo preoblikovala dan vaših strank, vam pa prinesla prodajo.
Moč, ki bo vašim zaposlenim omogočila neprekinjeno komunikacijo.

VAŠE PODJETJE NA DOSEGU PALCA

Lepota mobilne aplikacije je v tem, da se do nje lahko dostopa kjerkoli, tudi če je oseba brez signala ali interneta. No, razen v primeru, ko “crkne” baterija.


Ko pa se izkoristi še tehnologije, ki so že vgrajene v mobilnem telefonu (lokacija, kamera, kompas), pa mobilna aplikacija dobi tisto pravo vrednost - personalizacijo, ki jo ne morete dobiti nikjer drugje.


1. LOČITE SE OD MNOŽICE

Na začetku je nujna temeljita raziskava. Kaj je cilj vaše aplikacije? Komu je namenjena? Kaj želite, da uporabniki z njo počnejo?


V tej prvi fazi vaše ideje začnejo dobivati obliko. Pogovorimo se o želenih funkcionalnostih, ki jih bo vsebovala aplikacija in kako bomo dosegli, da bo z njimi postala vsakdan uporabnikov.


2. PRAKTIČNA PRIVLAČNOST

Kompilacija dizajna in uporabniške izkušnje gresta z roko v roki. V drugem koraku obstaja le en cilj - zagotoviti brezhibno in prijetno izkušnjo za uporabnike.


Želimo, da se po aplikaciji premikajo nagonsko, brez preveč razmišljanja. Želimo, da se počutijo doma in že v prvi sekundi točno vedo, kaj morajo narediti.


3. PROGRAMIRANJE + TEST, TEST, TEST

Koda se napiše, prepiše, izbriše in spet napiše, vse dokler ni aplikacija pripravljena na prvo testiranje. In potem še drugo. In tretje. In četrto … Saj razumete, kako to gre, kajne?


Naš namen je, da se vsak element v aplikaciji odzove popolno in da aplikacija teče brezhibno.


4. START APLIKACIJE

Ko aplikacijo temeljito spoliramo, je končno na voljo še za širni svet. Preko Apple App Store oziroma Google Play Store si jo uporabniki naložijo na svoje telefone in jo začnejo uporabljati.


Preverimo prva uporabniška mnenja, zberemo ostale povratne informacije in po potrebi vpeljemo še kakšno dodatno funkcijo, da so uporabniki res zadovoljni. Volk sit in koza cela!


#Reference

NAJNOVEJŠI PROJEKTI

Stock Trader Pro

Mobilna aplikacija
Platforma za izkušene trgovce z delnicami na ameriškem delniškem trgu, kjer delijo svoje poglede in izkušnje....

MCoin

Mobilna aplikacija
Virtualna denarnica za Android uporabnike Coinsrace spletne platforme. Mobilna aplikacija je omogočala uporabn...

JoynID

Mobilna aplikacija
ShopID so strokovnjaki na področju programov zvestobe. Njihova mobilna aplikacija JoynID spodbudi vaše poslova...

Crypto Trader PRO

Mobilna aplikacija
Platforma za izkušene trgovce s kriptovalutami, kjer delijo svoje poglede in izkušnje. Glavni svetovalec ima v...

PRIPRAVLJENI, DA LJUDJE NE NEHAJO MISLITI NA VAS?

Pridobite vam prilagojeno ponudbo in smernice. Kliknite na gumb in pričnite s procesom.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi pogodbenega razmerja. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete v politiki zasebnosti.
#InfoNaHitro

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

 • Kakšna je cena razvoja in izdelave mobilne aplikacije?

  Cena pri razvoju unikatnega projekta ni nikoli ista, zato vam je ne moremo podati, dokler nam ne poveste bolj natančno, kaj želite. Odvisna je od vaših potreb in ciljev ter se lahko giblje od nekaj tisoč do nekaj sto tisoč evrov. Bolj, kot je kompleksna aplikacija, več bo stala.

 • Kolika časa traja izdelava mobilne aplikacije?

  Tudi tukaj potrebujemo vaše informacije, da vam lahko izračunamo časovnico bolj natančno. Enostavnejše aplikacije so lahko izdelane v nekaj mesecih, za tiste bolj zahtevne pa se lahko pogovarjamo tudi do enega leta.

 • Kaj vse lahko vsebuje mobilna aplikacija?

  Če ravnokar viharite z možgani (op.p. “brainstorming”), kaj vse lahko vsebuje aplikacija, je tukaj nekaj idej, ki vam lahko razširijo obzorje in možnosti: prijava v račun, navigacija in iskanje po aplikaciji, različni plačilni sistemi, uporaba umetne inteligence, potisna obvestila, personalizirana sporočila, prepoznava lokacije … Rezervacije na dotik? Uporaba kamere za prepoznavanje izdelkov? Ni problema.

  Mobilna aplikacija je lahko ustvarjena za prodajo, kot so npr. AboutYou, Amazon, Aliexpress … Lahko pa ima interno uporabo, kot npr. Slack, Asana, Zoom …

 • Ali moram imeti pred aplikacijo najprej narejeno spletno stran?

  Ali se lahko naredi vrt brez hiše? Seveda. Vrt in hiša nista nujno potrebna skupaj, se pa lepo dopolnjujeta. Spletna stran (hiša) vam služi kot močna osnova na spletu, aplikacija (vrt) pa se poglobi v personalizacijo uporabnikov in boljšo interakcijo z njimi.

 • Bo moja aplikacija na voljo za iOS (Apple) ali Android telefone?

  Ta odločitev je popolnoma v vaših rokah. V kolikor pa niste prepričani, katere naprave vaši bodoči uporabniki največ uporabljajo, naj vas pomirimo - na začetku se naredi podrobna analiza, da se pridobi te podatke. Na koncu se lahko odločite za iOS, za Android, ali pa za obe platformi.

kontaktirajte nas