O nas

Smo digitalni produktni studio. Svetujemo in postavljamo digitalne produkte za podjetja, ki se nimajo časa ukvarjati z digitalizacijo (IT-jem).

Kdo smo mi

V dobi 1000 in 1 različnih IT tehnologij je težko ugotoviti kakšen je pravilen pristop za vstop v digitalni svet.

Ali bo lažje postaviti platformo preko WordPress-a? Kaj je to Squarespace? Postavitev spletne platforme čisto iz 0? Kaj pa telefonska aplikacija? Preko kakšnih kanalov in na kakšen način promovirati digitalni produkt?

Ali je digitalizacija dejansko pravilni način za izvajanje vašega poslovnega modela?

Ne skrbite, mi poskrbimo, da se v tem digitalnem svetu ne boste izgubili. Nam je ta kreativni kaos všeč, saj smo tehnološki zasenjaki (geek-i) in kreativci po duši (radi zaplavamo v oblake), ki so totalno vsekani na sistematizacijo (avtomatizacija je tudi super). Po skoraj dveh desetletjih v IT okolju, smo se naučili preko “trdih” napak, kakšen IT trend je priporočljiv za vaše podjetje.

Dajte mi šest ur za sekanje drevesa. Prve štiri ure bom porabil za brušenje sekire.

ABRAHAM LINCOLN

Kaj cenimo?

1. EKIPNO DELO
2. AVTENTIČNA KOMUNIKACIJA - TRANSPARENTNOST
3. FAILING - NEUSPEH - NAPAKE
4. ZABAVAJ SE!

Pohvale naših naročnikov

Po začetnem tipanju in prilagajanju smo kmalu ujeli super ritem. Prepričala nas je osebna angažiranost Domna in njegove ekipe, predvsem pa sistematični pristop, nenehno iskanje najboljših tehničnih rešitev in posluh za naše potrebe. Do rešitev smo prihajali skupaj, nemalokrat po dolgih debatah, ki so lepo zapolnile tudi karantensko izolacijo. Kljub delu na daljavo, zoom konferencah in debatah po telefonu, je stran dobivala vedno boljšo podobo. Tisto, kar iščemo, je strokovnost in pogum izvajalca, da prisluhne, predvsem pa, da predlaga inovativne rešitve, ki jih potem tudi uspešno implementira. Domen z ekipo jih.

Andrej Bergant,
Solastnik in direktor - Bikegalaxy

5 let nazaj je Domnu uspelo rešiti naše poslovanje. Bili smo ravno pred zaprtjem, vendar nas je njegov trmasti optimizem dvignil in vlekel, dokler nismo spet zaplavali. CREATIVE37 so kot ekipa pokazali v letih sodelovanja, da se konstantno nadgrajujejo. Vesel sem, da nam krijejo IT hrbet. Tako se lahko brez skrbi koncentriramo na Ameriški trg delnic.

Marko Kraupner,
CEO, Lastnik - StockTraderPro

Že po prvem uvodnem sestanku, kjer smo sporočili naše želje, so v zelo kratkem času pripravili 7 različnih predlog. Vse so bile odlične, skupaj smo potem izbrali najboljšo. Obenem nam je bila zelo všeč njihova odzivnost, namreč vse spremembe so naredili v zelo kratkem času. Glede na to, da se nam je mudilo s pilotno verzijo questoforquality.eu, smo projekt zaključili pred rokom. Na kratko: odlična odzivnost, zavzetost za potrebe stranke in prilagodljivost. To je CREATIVE37.

Evelina Emma Robas,
Marketinški Specialist - Comtrade Digital Services

Jaz nisem IT guru, pravzaprav me IT niti ne zanima. CREATIVE37 lepo poskrbi za digitalni del. Najbolj mi pa je všeč, da so kot sito spletnih tehnologij in digitalnega trenda, sploh v kreativnem marketingu. Z samo enim telefonskim klicem mi servisirajo tono idej in predlogov za dodatno rast Slocally-a. Hvala CREATIVE37.

Vesna Velišček,
CEO - Slocally

FB Acrobatics sva specialista za ekstremne akrobatske podvige v resničnem življenju. CREATIVE37 jih pa delajo virtualno. Ekipa raste mesečno in posodablja svoje sposobnosti. Pravi akrobati v digitalnem svetu.

Filip Kržišnik,
CEO - FB Acrobatics, LocalHeroes, Stuntman

Najbolj mi je bila všeč njihova hitrost in razumevanje naših idej. Njihovi predlogi so bili na začetku za nas malo “čudni” ampak so z preprosto “kmečko” razlago znali razložiti oz. predstaviti ta digitalni svet. Zakon so!

Anže Dobrajc,
Direktor - STUDIO RITEM, šola plesa, d.o.o.

Z vsakim projektom prikazujejo, da digitalna tehnologija skoraj nima meja. Njihova kreativnost, optimizem, drznost in ekipno delo so nalezljivi. Digitalni svet brez njihovih rešitev preprosto ne more obstajati.

Barbara Tavčar,
Direktorica, Lastnica - BodyTehnika

IMATE PROJEKT? POGOVORIMO SE!

Kontaktirajte nas na info@creative37.com ali izpolnite spodnji obrazec.

Opišite vašo idejo o projektu:
  • Imate vpogled v branžo projekta?
  • Kakšen je problem/priložnost?
  • Poznate potencialnega naročnika?
  • Imate pripravljeno že kakšno marketinško strategijo?