O nas

Dobrodošli v digitalno spletno agencijo CREATIVE37.

Zakaj 37? No, to skrivnost bomo zaenkrat zadržali zase.

Zgodba podjetja se je začela leta 2017 in se je iz "one man band-a" povečala na kombinacijo razvijalcev, oblikovalcev, marketinških načrtovalcev in vsebinskih ustvarjalcev z ogromno izkušnjami. Morda smo res malce geek-ovski, ampak prav to je naša močna točka.

Vaši cilji so pri nas jasno določeni in dosegljivi brez stresa.

Veste, da delate z ljudmi, ki so tako tehnično podkovani kot kreativno navdahnjeni. Z ljudmi, ki zavihajo rokave in so pripravljeni prevzeti še najbolj nemogoče naloge in iz njih narediti priložnost za vašo rast.

Poleg tega nismo sitni. Naša ekipa je res dobro sestavljena, med sabo se odlično razumemo in to se občuti, ko delate z nami. Brez negativnosti, le malce zdrave tekmovalnosti in želja po najboljših rezultatih.

Vstopite v svet CREATIVE37, kjer se tehnologija sreča z uspehom.

Naši naročniki o nas

MNENJA IZ PRVE ROKE

Darles Flow
Projektni vodja, Lofi Universe
Working with Creative37 Team was super great. The react very fast on our demands, also the communication is 5 stars. Fast response and immediate reaction, and very proffesional. Highly Recommended.
Petra Škarja
Vodja projektov, Katapult
Navdušena sem nad pristopom, da karkoli smo želeli tudi nevsakdanje reči, ni nikdar bilo zavijanja z očmi "to se ne da", ampak vedno takoj "seveda, bomo našli način / rešitev". Z ljudmi takega pristopa je užitek sodelovati.
Andrej Bergant
Direktor in solastnik, Bikegalaxy
Po začetnem tipanju in prilagajanju smo kmalu ujeli super ritem. Prepričala nas je osebna angažiranost Domna in njegove ekipe, predvsem pa sistematični pristop, nenehno iskanje najboljših tehničnih rešitev in posluh za naše potrebe. Do rešitev smo prihajali skupaj, nemalokrat po dolgih debatah, ki so lepo zapolnile tudi karantensko izolacijo. Tisto, kar iščemo, je strokovnost in pogum izvajalca, da prisluhne, predvsem pa, da predlaga inovativne rešitve, ki jih potem tudi uspešno implementira. Domen z ekipo jih.
Anja Žibert
Direktorica, Free Spirit Human Capital
Fantastična idejna zasnova, vrhunska izvedba in srčen odnos ter komunikacija. To je brez dvoma recept za uspešen posel. Domen in ekipa so presegli vsa moja pričakovanja in zagotovo so moja prva izbira pri digitalnih rešitvah.
Ksenija Mravlja
Direktorica, Beerway
Ekipa CREATIVE37 je sestavljena iz strastnih posameznikov, ki so izjemni vsak na svojem področju. Vedno so zelo ažurni, proaktivni in odgovorni. Od njih nismo dobili le vizualne podobe in spletne strani, ki sta naši storitvi pisani na kožo, ampak tudi marsikateri nasvet in priporočilo za izboljšanje svoje predstavitve na spletu. Z njihovo pomočjo smo prestavili kredibilnost našega podjetja na spletu še nekaj stopničk više.
Vito Gričar
Direktor, Globus Marine International
Prepričal me je nastop vaše ekipe na spoznavnem sestanku in predvsem strokovna utemeljitev vašega pogleda na naše zahteve in sam projekt. Na sestanku ste nam konkretno odgovorili na vsa zastavljena vprašanja ter nam na osnovi vaših izkušenj pokazali primerno pot za implementacijo. Kot strokovnjakom s področja IT nam je bilo pomembno, da tudi v tehničnem (ne samo v oblikovnem in vsebinskem) smislu dobimo kvaliteten produkt. In mislim, da nam je skupaj uspelo.
Uroš Košir
Direktor, Realp
Pozdravljam strokoven pristop pri izdelavi spletne strani. Na prvi sestanek prideš kot laik z idejo o spletni strani, ki jo nato ob korektni in argumentirani debati preveriš ter izločiš nesmisle in dodaš funkcionalnosti o katerih prej nisi razmišljal. Ko se je delalo, se je res delalo in smo hitro prišli do rezultata. Nova izkušnja, ki je tudi mene veliko naučila.
Evelina Emma Robas
Marketinški Specialist, Comtrade Digital Services
Že po prvem uvodnem sestanku, kjer smo sporočili naše želje, so v zelo kratkem času pripravili 7 različnih predlog. Vse so bile odlične, skupaj smo potem izbrali najboljšo. Obenem nam je bila zelo všeč njihova odzivnost, namreč vse spremembe so naredili v zelo kratkem času. Glede na to, da se nam je mudilo s pilotno verzijo questoforquality.eu, smo projekt zaključili pred rokom. Na kratko: odlična odzivnost, zavzetost za potrebe stranke in prilagodljivost. To je CREATIVE37.
Vesna Velišček
Direktorica, Slocally
Jaz nisem IT guru, pravzaprav me IT niti ne zanima. CREATIVE37 lepo poskrbi za digitalni del. Najbolj mi pa je všeč, da so kot sito spletnih tehnologij in digitalnega trenda, sploh v kreativnem marketingu. Z samo enim telefonskim klicem mi servisirajo tono idej in predlogov za dodatno rast Slocally-a. Hvala CREATIVE37.
Filip Kržišnik
Direktor, FB Acrobatics, LocalHeroes, Stuntman
FB Acrobatics sva specialista za ekstremne akrobatske podvige v resničnem življenju. CREATIVE37 jih pa delajo virtualno. Ekipa raste mesečno in posodablja svoje sposobnosti. Pravi akrobati v digitalnem svetu.
Anže Dobrajc
Direktor, Studio Ritem
Najbolj mi je bila všeč njihova hitrost in razumevanje naših idej. Njihovi predlogi so bili na začetku za nas malo “čudni” ampak so s preprosto “kmečko” razlago znali razložiti oz. predstaviti ta digitalni svet. Zakon so!
Barbara Tavčar
Direktorica in lastnica, BodyTehnika
Z vsakim projektom prikazujejo, da digitalna tehnologija skoraj nima meja. Njihova kreativnost, optimizem, drznost in ekipno delo so nalezljivi. Digitalni svet brez njihovih rešitev preprosto ne more obstajati.
Gorazd Križanič
Vodja projekta za Spominčica Alzheimer Slovenija
Naša izkušnja z vami je bila bolj zabavna kot čarovniški trik! Pri našem sodelovanju bi izpostavil več ključnih pozitivnih točk. Prvič, vaš odnos in odzivnost sta bila izjemna. Ves čas ste bili pripravljeni prisluhniti našim potrebam in vprašanjem ter hitro odgovarjali na naše zahteve. To je v veliki meri prispevalo k uspešnemu projektu. Nadalje, oblikovne rešitve, ki ste jih ponudili, so resnično izstopale. Nova spletna stran Spominčica je presegla naša pričakovanja, zlasti glede vizualne podobe in uporabnosti. Odlična navigacija po spletni strani je še ena pomembna točka. Glede na obsežno količino informacij, ki jih vsebuje, je stran zelo enostavna za uporabo, kar je ključnega pomena za naše uporabnike. Hvala za super spletno stran Spominčica, ki ste jo ustvarili s pravim čarom! Hvala Domen, Metka in ekipa!
Laura Zupan
Direktorica, Laura Zupan S.P.
Pri Creative37 so ne samo kreativni, ampak pošteni, vodijo z dobrim odnosom, odzivnostjo in profesionalnostjo. (Pa še po domače znajo razložiti vse strokovne zadeve, da razume prav vsak.) Priporočam sodelovanje!
Marko Kraupner
Direktor in lastnik, StockTraderPro
5 let nazaj je Domnu uspelo rešiti naše poslovanje. Bili smo ravno pred zaprtjem, vendar nas je njegov trmasti optimizem dvignil in vlekel, dokler nismo spet zaplavali. CREATIVE37 so kot ekipa pokazali v letih sodelovanja, da se konstantno nadgrajujejo. Vesel sem, da nam krijejo IT hrbet. Tako se lahko brez skrbi koncentriramo na Ameriški trg delnic.
Urša Zadnikar
Direktorica, Stresium
Creative37 so odzivna, dostopna in prijazna ekipa, kateri lahko zaupam.

PRIPRAVLJENI, DA VAŠE PODJETJE POSTAVIMO PRED KONKURENCO?

Pridobite za vas prilagojeno ponudbo in smernice. Kliknite na gumb in pričnite s procesom.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi pogodbenega razmerja. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete v politiki zasebnosti.