USPEŠNE ZGODBE, KI NOSIJO NAŠ PODPIS

Beerway

spletna trgovina , e booking
Edinstveno popotovanje po "Poti piva in svobode" skozi Kamnik, mesto z največ pivovarnami na prebivalca na svetu. Stran ponuja zabavno in okusno izkušnjo, kjer se lahko obiskovalci podajo na potep med štirimi kamniškimi pivovarnami in se potopijo v bogato pivsko kulturo regije.

Študentski Tolar

spletna stran
Spletna stran Študentski Tolar je namenjena zagotavljanju finančne in druge podpore študentom v stiski.

Spominčica Alzheimer Slovenija

spletna stran
Zavod Spominčica je slovensko združenje, ki se osredotoča na ozaveščanje in podporo v zvezi z demenco. Njihova misija je informirati javnost o demenci, njenih simptomih in posledicah ter zagotavljati podporo in pomoč bolnikom in njihovim svojcem.

Realp

spletna stran
Realp je podjetje, ki ponuja strokovne storitve s področij urbane ekonomike, komunalnega gospodarstva in prostorske informatike. Podjetje se osredotoča na celovito podporo poslovanja občinskih uprav in gospodarstva ter na pripravo in vzdrževanje občinskih evidenc in odlokov.

Bor in bor

e booking
Prestižni apartma in savna se nahajata v idiličnem okolju Kranjske Gore, blizu Triglavskega narodnega parka. Na dvojezični spletni strani je možna tudi neposredna spletna rezervacija.

AX Production

spletna stran
Produkcijska hiša, specializirana za zagotavljanje celovitih produkcijskih storitev za TV oglase, vključno z rekrutiranjem strokovnega osebja, iskanjem lokacij, castingom, pravnimi vprašanji in dovoljenji, organizacijo transporta in cateringa, zagotavljanjem statistov ter celotno postprodukcijo.

Zavod Moč Asistenca

spletna stran
Zavod Moč Asistenca ponuja kvalitetno in strokovno izvajanje osebne asistence ter pomoč pri iskanju osebnih asistentov.

Na njihovi spletni strani najdete informacije, ki so namenjene podpori posameznikov s telesnimi ali duševnimi ovirami pri vzdrževanju samostojnosti.

E-power

spletna stran
E-Power sistem se osredotoča na rešitve za optimizacijo porabe električne energije v podjetjih, s ciljem zmanjšanja stroškov in izboljšanja energetske učinkovitosti. Stran obsega informacije o različnih produktih in prihrankih, ki jih omogočajo.

USTVARIMO NEKAJ UNIKATNEGA SKUPAJ

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, kjer lahko tudi izberete katero točno storitev potrebujete:

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi pogodbenega razmerja. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete v politiki zasebnosti.