Kaj zanima Google, ko bere vašo spletno stran?

21. november 2023
Kaj zanima Google, ko bere vašo spletno stran

V današnjem digitalnem svetu je vsak dan tekmovanje. Borba za prostor, borba za stranke, borba za preživetje ...

Kako torej zagotoviti, da je vaša stran tista, ki jo stranke in Google opazijo?
Odgovor je kakovostna vsebina. Vsebina je kraljica!

Preberite, kako lahko z dobrimi vsebinami dobite več kvalitetnih strank in boljšo uvrstitev spletne strani.


Redno objavljajte

Dosledne objave: Dogajanje na vaši spletni strani ali v spletni trgovini pozitivno vpliva na vašo vidljivost v Googlu. Redno objavljanje kakovostne vsebine je eden izmed ključev do uspeha.

Osvežitev stare vsebine: Včasih ste na kratkem s časom, včasih pa z idejami. Ni nujno, da vedno ustvarite novo vsebino. Včasih je dovolj, da starejše članke posodobite z novimi informacijami ali novimi slikami ...


Originalnost

Edinstvena vsebina: Google je postal izjemno spreten pri prepoznavanju kopirane vsebine in daje prednost stranem, ki ponujajo nekaj svežega in unikatnega.

Avtorske pravice: Vsebina mora biti edinstvena in zakonita. Vedno spoštujte avtorske pravice in uporabljajte le vsebino, za katero imate dovoljenje ali ste jo sami ustvarili.


Relevantnost

Ciljna publika: Raziščite, kdo so vaše stranke in kakšne informacije iščejo. Vsebina naj bo prilagojena potrebam in interesom vaše ciljne publike.

Aktualne teme: Če je mogoče, vključite aktualne novice ali trende, povezane z vašo panogo. To lahko poveča zanimanje obiskovalcev in jih spodbudi k večjemu sodelovanju.


V digitalnem svetu, kjer informacije preplavljajo iz vseh strani, je kakovost vsebine tista, ki loči zmagovalce od ostalih. Ostanite korak pred konkurenco z ustvarjalnostjo in pristnostjo. 

USTVARIMO NEKAJ UNIKATNEGA SKUPAJ

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, kjer lahko tudi izberete katero točno storitev potrebujete:

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi pogodbenega razmerja. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete v politiki zasebnosti.